Spreekuur

De huisartsen houden spreekuur volgens afspraak. Ook is er elke dag een inloopspreekuur.

Spreekuurtijden

Elke ochtend en middag wordt er in de praktijk spreekuur gehouden. Heeft u voorkeur voor een bepaalde arts, dan kunt u dat doorgeven aan de assistente. Het kan wel zijn dat de afspraak dan op een later tijdstip gepland wordt in verband met de werktijden en beschikbaarheid van de arts.

Eenvoudige vragen

Eenvoudige vragen kunnen vaak ook telefonisch beantwoord worden, u hoeft dan niet naar de praktijk te komen. De assistente kan uw vragen beantwoorden of een afspraak maken op het telefonisch spreekuur van de huisarts.

Spreekuur assistentes

Voor het meten van de bloeddruk, het aanstippen van wratten, oren uitspuiten, verwijderen van hechtingen, urinecontrole, het meten van de bloedsuiker en het geven van injecties kunt u een afspraak maken op het spreekuur van de assistentes.

Waarnemers

In vakantie perioden en als de huisartsen niet aanwezig zijn op de praktijk in verband met nascholing of andere werkzaamheden, kan het voorkomen dat er een waarnemend huisarts spreekuur doet. Wij werken zo veel mogelijk met een vaste waarnemer.

Afspraak maken:

U kunt de hele dag bellen voor het maken van een afspraak.

Telefoonnummer: 030 307 44 67

Het is mogelijk om ruim van tevoren de afspraak maken. Wanneer de afspraak niet meer nodig blijkt te zijn, dan willen wij u vragen om af te bellen. Dan kan een andere patiënt weer eerder geholpen worden.

Inloopspreekuur zonder afspraak

U kunt dagelijks terecht op ons inloopspreekuur tussen acht uur en kwart voor negen.

De volgende afspraken willen wij graag met u maken:

  • Eén gezondheidsprobleem per patiënt
  • Kort consult van 5 minuten
  • Behandeling na aanmelding bij de assistente op volgorde van binnenkomst
  • Bij een te grote toeloop zult u helaas alsnog een afspraak moeten maken. Dit wordt meteen bij binnenkomst gemeld.

Huisbezoek

Wanneer het echt niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts of de praktijkondersteuner u ook thuis bezoeken.
Een huisbezoek moet aangevraagd worden bij de assistente. Zij zal u dan enkele vragen stellen over de aard en de ernst van de klachten. Op deze manier kan zij inschatten, eventueel in overleg met de huisarts, wanneer het huisbezoek nodig is.

Als het mogelijk is om naar de praktijk te komen, kunt u dat beter wel doen. De mogelijkheden voor behandeling zijn in de praktijk veel groter dan bij u thuis. Vaak zal de huisarts u beter en sneller kunnen helpen in de praktijk.